Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanlığı için Hakan kurt’un ismi büyük ölçüde netlik kazınırken, Şehitkamil İlçe Başkanlığı için belirsizlik sürüyor. Bugüne kadar gündeme gelen isimlerin başkanlık için düşünülmediği ifade ediliyor.
SÜRPRİZ BİR İSİM ÇIKABİLİR
Ak Parti Gaziantep İl teşkilatı Şehitkamil İlçe Başkanlığı için düğümü çözemedi. Henüz net bir açıklama yapılmaz iken, parti çevresinde şimdiye kadar güdeme gelmeyen bir ismin başkan olacağı konuşuluyor.
KİMLERİN İSMİ GEÇMİŞTİ
Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı için bugüne kadar Memik Terlemez, Talip Esen, ve Mustafa Dinçoğlu’nun ismi başkanlık için geçmişti. Ancak son gelişmelerle birlikte bu üç isminde başkanlık için düşünülmediği konuşuluyor.
ARAYIŞLAR SÜRÜYOR
Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ve il yönetimi Şehitkamil İlçe Başkanlığına getirilecek isim üzerinde çalışırken, başkanlığı düşünen bazı isimlerinde kulis çalışmalarını sürdürdüğü ifade ediliyor